We streven naar 100% klanttevredenheid bij Alcoholvrijewijn.nl. Mocht je echter niet tevreden zijn met je bestelling, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van reden. Dit is conform het wettelijk bepaalde herroepingsrecht voor consumenten.

Houd er rekening mee dat we alleen ongeopende producten accepteren voor retournering om de kwaliteit van onze producten te garanderen. Als een product beschadigd is bij ontvangst, neem dan contact op met onze klantenservice om het probleem op te lossen.

Houd rekening met de volgende richtlijnen voor retournering:

  • De klant is verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.
  • De geretourneerde producten moeten in dezelfde staat zijn als bij ontvangst en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Zodra we de retourzending hebben ontvangen en de producten hebben gecontroleerd, zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetalen.

Als je vragen hebt over ons retourbeleid, kun je altijd contact met ons opnemen via Info@alcoholvrijewijn.nl. We zijn toegewijd om jouw tevredenheid te garanderen en zullen ons best doen om eventuele problemen op te lossen.